Rulouri De Ou Umplute Cu Crab Cu Sos De Scufundare Cu Ghimbir-Var

Rulouri De Ou Umplute Cu Crab Cu Sos De Scufundare Cu Ghimbir-Var
Rețeta rulourilor de ouă umplute cu Crab cu sos de scufundare cu ghimbir-var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 204 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, învelitori cu rulouri de ou, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftine. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Perne de Crab cu sos picant de Lime de soia, Prăjituri de Crab cu sos dulce de ardei iute și ghimbir, și Rulouri de primăvară cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un înveliș cu rulou de ou pe o suprafață de lucru. Centrul 3 Tbs. crabmeat pe ambalaj, formând-o într-un jurnal. Îndoiți colțul cel mai apropiat de dvs. strâns peste umplutură, apoi suprapuneți colțurile din dreapta și din stânga. Apoi, ca și cum ar forma o țigară, înfășurați bine învelișul, umezind capătul cu vârful degetelor umede. Apăsați pentru a sigila. Repetați cu ambalajele rămase și crabul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(Keebler)(Keebler)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la 300 de grade. Gatiti rulourile, 5 la un moment dat, rotind o data, pana cand sunt blonde, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scurgeți, răciți și refrigerați într-o pungă cu fermoar. (Poate fi pregătit până la acest punct până la 3 zile înainte.) Ulei de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Cu câteva ore înainte de servire, amestecați ingredientele sosului de scufundare împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
5
Se încălzește cuptorul la 200 de grade. Reîncălziți uleiul la 375 de grade în cuptorul olandez. Gatiti rulourile din nou, 5 la un moment dat, rotind o data, pana se rumenesc si se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se scurge pe un raft stabilit peste o foaie de cookie lipped și locul în cuptor cald; poate avea loc până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Tăiați fiecare rulou în treimi, presărați cilantro și serviți cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista