Rulouri de grâu integral cu pene

Rulouri de grâu integral cu pene
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, rulourile cu pene de grâu integral ar putea fi o rețetă super lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 105 calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, unt, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe Feather-Light, Biscuiți Feather-Light și Gogoși Feather-Light.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 2 linguri de zahăr în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adauga laptele, ouale, uleiul, sarea, restul de zahar si faina integrala. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Nu framanta. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Loviți aluatul în jos. Împărțiți în treimi. Acoperiți și puneți la frigider două porții. Întoarceți porția rămasă pe o suprafață ușor înfăinată; rulați sau palmați la 1/2 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați cu un 2-1/2-in ușor înfăinat. tăietor de biscuiți. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați rulourile la 2-1/2 inchi. separat pe foi de copt unse. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți la 425° timp de 8-12 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Se unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Scoateți pe rafturi de sârmă.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista