Rulouri De Cartofi
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de drojdie activă, sare de masă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Rulouri de cartofi sărate (A / K / A Knishes de cartofi calea ușoară), și Rulouri De Cartofi.
Instrucțiuni
Aduceți cartoful și apa pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță la foc mediu; se fierbe 10 până la 12 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid și răciți cartoful 15 minute. Apăsați cartoful printr-o mașină de tocat cartofi sau o moară de alimente și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Se amestecă drojdia, 1 cană de apă caldă, 2 lingurițe. zahăr și lichid de gătit rezervat în vasul unui mixer electric cu suport electric; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ouăle, următoarele 3 ingrediente, cartoful, 3 căni de făină și zahărul rămas. Bateți la viteză medie, folosind atașamentul paletei, până se omogenizează. Bateți treptat în restul de 3 până la 3 1/2 căni de făină până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 4 până la 6 minute), presărând cu făină după cum este necesar.
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85), aproximativ 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se împarte în jumătate.
Modelați ușor fiecare jumătate în bile de 12 (2 1/2 inch) și puneți-le în 2 tigăi rotunde unse de 10 inch.
Periați blaturile cu 2 lingurițe. unt topit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85), 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când rulourile sunt maro auriu.
Scoateți din tigăi într-o grătar și periați cu untul topit rămas. Se răcește complet.
Pregătiți rețeta prin pas
Rulați fiecare jumătate de aluat într-un dreptunghi de 18 x 9 inci. Începând de la 1 capăt scurt, rulați fiecare dreptunghi, moda jelly-roll, apăsând pentru a sigila marginile în timp ce rulați. Ciupiți capetele de aluat, și tuck se termină sub.
Așezați fiecare rolă, cu cusătura în jos, într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.