Rulouri De Cartofi

Rulouri De Cartofi
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de drojdie activă, sare de masă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Rulouri de cartofi sărate (A / K / A Knishes de cartofi calea ușoară), și Rulouri De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartoful și apa pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță la foc mediu; se fierbe 10 până la 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid și răciți cartoful 15 minute. Apăsați cartoful printr-o mașină de tocat cartofi sau o moară de alimente și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
3
Se amestecă drojdia, 1 cană de apă caldă, 2 lingurițe. zahăr și lichid de gătit rezervat în vasul unui mixer electric cu suport electric; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ouăle, următoarele 3 ingrediente, cartoful, 3 căni de făină și zahărul rămas. Bateți la viteză medie, folosind atașamentul paletei, până se omogenizează. Bateți treptat în restul de 3 până la 3 1/2 căni de făină până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 4 până la 6 minute), presărând cu făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85), aproximativ 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul în jos; se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se împarte în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Modelați ușor fiecare jumătate în bile de 12 (2 1/2 inch) și puneți-le în 2 tigăi rotunde unse de 10 inch.
8
Periați blaturile cu 2 lingurițe. unt topit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85), 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când rulourile sunt maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi într-o grătar și periați cu untul topit rămas. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
RULOURI DE CARTOFI
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De CartofiRulou De Cartofi
13
Pregătiți rețeta prin pas
14
Rulați fiecare jumătate de aluat într-un dreptunghi de 18 x 9 inci. Începând de la 1 capăt scurt, rulați fiecare dreptunghi, moda jelly-roll, apăsând pentru a sigila marginile în timp ce rulați. Ciupiți capetele de aluat, și tuck se termină sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
15
Așezați fiecare rolă, cu cusătura în jos, într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista