Rulou De Ton Din California

Rulou De Ton Din California
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Ruloul de ton din California ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 32 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână castraveți, sos de soia, ridiche daikon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Rulou De Ton Din California, California Roll, și California Roll.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista