Rulou De Pui Curry

Rulou De Pui Curry
Ruloul de pui curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție conține 131 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roll-Up-Uri De Pui Curry, Pui Curry, și Pui Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 foaie de nori pe lungime pe un covor de bambus, cu fața strălucitoare în jos. Poziționați foaia la aproximativ 1 inch de partea covorașului cel mai apropiat de dvs. Udați-vă mâinile în apă rece și luați o mână de orez sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
NoriNori
2
Așezați orezul în centrul nori și folosiți degetele pentru a răspândi orezul uniform peste el. Apoi așezați salata de pui curry orizontal peste rulou. Folosiți covorașul pentru a înfășura sushi-ul, ciupind și strângând covorașul pentru a-l modela într-o formă rotundă de trabuc. Feliați în rulouri groase de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Întoarceți rulourile pe părțile laterale, astfel încât orezul să fie orientat în sus și serviți cu ghimbirul murat, wasabi și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
WasabiWasabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se adaugă puiul și se sotează până se gătește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați lapte de nucă de cocos și aduceți la foc mic. Între timp, tocați puiul fin și întoarceți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Adăugați stafidele, coriandrul, pudra de curry, sarea, piperul și nucile de pin. Se fierbe timp de aproximativ 10 până la 15 minute sau până când amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Se ia de pe foc și se răcește complet înainte de utilizare.
10
Puneți apa și sarea într-o cratiță de dimensiuni medii și acoperiți-o cu un capac bine fixat. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați orez, reveniți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul la minim și fierbeți. Odată ce apa s-a evaporat din orez, scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă oțetul de orez și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista