Rugelach

Rugelach
Rugelach necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nuci, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați crema de brânză și untul să se odihnească pe blat timp de 10 minute—doriți să fie ușor înmuiate, dar totuși reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
2
Puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie, împrăștiați peste bucățile de cremă de brânză și unt și pulsați mașina de 6 până la 10 ori. Apoi procesați, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, doar până când aluatul formează caș mare—nu-l lucrați atât de mult încât să formeze o bilă pe lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Întoarceți aluatul, adunați-l într-o bilă și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc, înfășurați discurile în folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până la 1 zi. (Înfășurat etanș, aluatul poate fi înghețat până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Încălziți dulceața într-o cratiță la foc mic sau faceți acest lucru într-un cuptor cu microunde, până se lichefiază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se amestecă zahărul și scorțișoara împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Tapetați două foi de copt cu pergament sau covorașe din silicon. (Covorașele de copt din silicon sunt excelente pentru rugelach.)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Trageți un pachet de aluat din frigider. Dacă este prea ferm pentru a se rostogoli ușor, fie lăsați-l pe blat timp de aproximativ 10 minute, fie dați-i câteva lovituri cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un cerc de 11 până la 12 inci. Puneți (sau periați) un luciu subțire de gem peste aluat și presărați peste jumătate din zahărul de scorțișoară. Împrăștiați peste jumătate din nuci, jumătate din coacăze și jumătate din ciocolata tocată. Acoperiți umplutura cu o bucată de hârtie de ceară și apăsați ușor umplutura în aluat, apoi scoateți hârtia și salvați-o pentru următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
CoacăzeCoacăze
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
La 8 PruneLa 8 Prune
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Folosind o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 16 pene sau triunghiuri. (Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să tăiați aluatul în sferturi, apoi să tăiați fiecare sfert în 4 triunghiuri.) Începând de la baza fiecărui triunghi, rulați aluatul în sus, astfel încât fiecare prăjitură să devină puțină semilună. Aranjați rulourile pe o foaie de copt, asigurându-vă că punctele sunt ascunse sub fursecuri și dați-le la frigider. Repetați cu al doilea pachet de aluat și refrigerați fursecurile cel puțin 30 de minute înainte de coacere. (Fursecurile pot fi acoperite și refrigerate peste noapte sau congelate până la 2 luni; nu dezghețați înainte de coacere, adăugați doar câteva minute în plus la timpul de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Noțiuni de bază gata să
1
Poziționați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Amestecați oul și apa împreună și periați puțin din această glazură peste fiecare rugelach.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2
Presărați fursecurile cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Coaceți fursecurile timp de 20 până la 25 de minute, rotind foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea distanței, până când sunt umflate și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci la cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
5
Servire: ceaiul este tradițional, dar bem cafea cu rugelach. Acestea sunt drăguțe și, chiar și cu umplutura lor de gem și fructe, nu prea dulci și sunt chiar bune cu vinul spumant.Depozitare: cookie-urile pot fi păstrate acoperite la temperatura camerei până la 3 zile sau învelite etanș și congelate până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
GemGem
CeaiCeai
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista