Rubarbă Dum Dum
Nevoie de un garnitură vegetariană? Rhubarb Dum Dum ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de plăcintă adâncă.
Așezați rubarba în fundul vasului de plăcintă pregătit și presărați cu scorțișoară. Puneți untul și zahărul împreună într-un castron până când amestecul este cremos și bine amestecat; bateți ouăle, laptele și extractul de vanilie cu un mixer electric până când amestecul este neted. Într-un castron separat, amestecați făina și praful de copt împreună; amestecați ușor amestecul de făină în amestecul de unt.
Întindeți aluatul rezultat peste rubarbă în vasul de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste ușor și rubarba clocotește, aproximativ 45 de minute.