Roți de porumb și supă de dovlecei
Roțile de porumb și supa de dovlecei ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 7 și costă $1.44 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Roți de dovlecei fierte cu Pesto de susan-mentă, Pâine De Porumb Pizza Roți, și Roți arse de porumb dulce în indoneziană Kecap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, amestecați făina de masă cu 1 cană de bulion până se omogenizează. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul la mediu-mic și se amestecă până când masa este groasă, 2 până la 3 minute.
Se toarnă pe o farfurie plată.
Se întinde uniform pentru a face un tort gros de 3/4 inch; lasa sa se raceasca.
Între timp, clătiți tigaia și adăugați bulionul rămas și usturoiul. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Tăiați și aruncați capetele de dovlecei.
Tăiați dovleceii în cuburi de 3/4 inch.
Adăugați dovleceii în tigaie; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Între timp, aruncați cojile și mătăsurile din porumb.
Tăiați porumbul transversal în roți groase de 1 inch. De asemenea, tăiați masa în bucăți de 3/4 inch.
Adăugați bucăți de porumb și masa în bulion.
Acoperiți tigaia și reveniți la fierbere la foc mare; fierbeți până când porumbul este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Se servește cu pene de tei, sare și piper pentru a condimenta porții după gust.