Roșu Chile și Pecan Slaw

Roșu Chile și Pecan Slaw
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Chile roșu și pecan Slaw ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de oțet de mere, chimen măcinat, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșu Chile și Pecan Slaw, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/2 cană de legume cu amidon de porumb într-o cană de măsurare până se omogenizează. Aduceți restul de 28 de uncii la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura la foc mic și bateți încet în stoc-amestec de amidon de porumb. Se amestecă rapid până când stocul este consistența uleiului de măsline. (Ar trebui să se agațe de spatele unei linguri.) Se răcește la temperatura camerei, se îndepărtează și se aruncă orice film deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Puneți semințele de chimen într-o tigaie uscată saut la foc mediu-mare. Se amestecă până se eliberează aroma semințelor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Amestecați 1/4 cană de stoc într-un blender cu semințe de chimen și ingredientele de pansament rămase până la omogenizare. (Refrigerați sau congelați stocul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați nucile pecan, pudra de chili și uleiul într-un bol de amestecare; aruncați pentru a acoperi nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Nuci PecanNuci Pecan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Așezați nucile pe o foaie de prăjituri și prăjiți până când aroma pudrei de chili este eliberată, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Combinați pansamentul și ingredientele slaw într-un castron. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Auto

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista