Roșu, alb și strălucitor

Roșu, alb și strălucitor
Roșu, alb și strălucitor necesită în jur 3 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de sirop simplu, pinot gris, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Kimchi Alb Spumant, Kimchi Alb Spumant, și Sangria Albă Strălucitoare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă Pinot Grigio, sirop simplu și suc de lămâie într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită doar până se răcește, aproximativ 5 secunde, apoi se toarnă într-un pahar de martini răcit. Turnați cu grijă lichiorul pe 1 parte a paharului și lăsați-l să se așeze în partea de jos. Turnați ușor vinul spumant deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
Pinot GrigioPinot Grigio
Elixir GElixir G
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
* Găsiți produsele Portland distillery Clear Creek la clearcreekdistillery.com
3
Snack Bar: brânză Manchego și piquillo prăjită sau alți ardei roșii pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pentru LegarePentru Legare
Piper PiquilloPiper Piquillo
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Revista