Roșii prăjite, dovlecei și cartofi cu Charnushka
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite, dovleceii și cartofii cu Charnushkan. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, dovlecei, roșii medii-mari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați O masă Oală ~ copane prăjite cu Fingerling cartofi, ciuperci, roșii și dovlecei, Spaghete de dovlecei cu usturoi cu cârnați italieni de pui, roșii, busuioc și cartofi prăjiți, și Rondele De Dovlecei Cu Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întoarceți cuptorul la 450 F. poziționați două rafturi astfel încât să fie aproape de mijloc.
Într-un castron mare, aruncați cartofii cu jumătate de ulei de măsline și câțiva vârfuri mari de sare. Asigurați-vă că sunt bine acoperite. Când cuptorul este de aproximativ 250 f, transferați cartofii pe una sau două plăci din fontă și glisați-le în raftul inferior al cuptorului. Folosirea fontei și pornirea într-un cuptor mic va face cartofii crocanți în mod captivant.
Lăsați cartofii în pace timp de 15 până la 20 de minute în timp ce dezvoltă o crustă. Între timp, pregătiți ingredientele rămase și aruncați în același castron mare cu câteva vârfuri grele de sare.
Transferați-le într-o tigaie și întindeți-le astfel încât să fie toate într-un singur strat.
După aproximativ 20 de minute, adăugați roșiile și dovleceii în celălalt raft și verificați cartofii. Dacă o spatulă subțire de metal poate aluneca sub ele fără prea multă rezistență și fundul este de un maro auriu intens, aruncați-le și întindeți-le astfel încât să fie din nou într-un singur strat. Dacă sunt blocate sau nu sunt complet rumenite, lăsați-le în pace.
La fiecare 10 minute după aceea, verificați cartofii și aruncați după cum este necesar. Probabil că vor termina de gătit, deoarece roșiile și dovleceii s-au înmuiat și au eliberat o mulțime de sucuri, care este atunci când au terminat (nu se vor carameliza cu toată acea umiditate).
Scoateți toate ingredientele din cuptor și combinați pe un platou chiar înainte de servire.