Roșii de prune și anghinare cu Penne este un vegan garnitură. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată mediteraneană cu anghinare, Penne și roșii uscate la soare, Penne Cu Anghinare Și Feta, și Penne cu pui și anghinare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți anghinarea, rezervând uleiul și înjumătățiți-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ulei De Gătit
2
Așezați 3 linguri de marinată cu ulei de anghinare într-o oală grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Marinada
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și amestecați la foc mic timp de 10 minute, adăugând usturoiul în ultimele 2 minute. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se fierbe, neacoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pasta De Tomate
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ceapă
Busuioc
Sare
4
Adăugați inimile de anghinare rezervate cu marinada de ulei rămasă și amestecați în timp ce fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă pătrunjelul și se reglează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Marinada
Pătrunjel
Ulei De Gătit
5
Se servește în boluri puțin adânci peste penne gătită.