Roșii De Moștenire Umplute Cu Panzanella

Roșii De Moștenire Umplute Cu Panzanella
Panzanella umplute Heirloom tomate este o rețetă mediteraneană, care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 249 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de grissini, ceapă, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roșii De Moștenire Umplute Cu Panzanella, Roșii De Moștenire Umplute, și Roșii De Moștenire Umplute Prăjite.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea superioară de 1/4 inch de pe fiecare roșie și rezervați. Cu un cuțit zimțat, tăiați membrana interioară departe de pielea exterioară fără a tăia complet; scoateți membrana și semințele cu o lingură și transferați-o într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a se scurge. Condimentați roșiile scobite și membrana din strecurătoare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
SitaSita
BolBol
2
Puneți ceapa într-un castron mic și acoperiți-le cu 2 linguri de oțet și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 10 minute; acest lucru va elimina o parte din aroma ascuțită brută a cepei. Într-un castron, bateți împreună 1 lingură de oțet, uleiul de usturoi și 1/4 cană din apa de roșii scursă. Condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
OțetOțet
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați grosolan membrana de roșii scursă și puneți-o într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Scurgeți ceapa și adăugați-le împreună cu bucățile de grissini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrissiniGrissini
CeapăCeapă
6
Stropiți pansamentul peste castron și aruncați foarte bine; condimentați din nou și adăugați mai mult ulei, apă de roșii și oțet, după cum este necesar, pentru a umezi uniform umplutura. Umpleți fiecare roșie cu 1/4 din umplutură și garnisiți cu blaturile de roșii. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
OțetOțet
TomateTomate
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista