Roșii De Cabană

Roșii De Cabană
Roșiile de cabană sunt o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 69 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, piper măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Avocado Toast cu brânză de vaci și roșii, Brânză De Vaci, Roșii Cherry Și Rachete, și Ardei Roșu, Roșii Galbene Și Brânză De Vaci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați blaturile de roșii; scoateți pulpa cu o lingură mică, aruncând pulpa. Inversați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
În timp ce cojile de roșii se scurg, combinați brânza de vaci și următoarele 4 ingrediente, amestecând bine. Se amestecă uniform în coji de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista