Roșii De Cabană
Roșiile de cabană sunt o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 69 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, piper măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Avocado Toast cu brânză de vaci și roșii, Brânză De Vaci, Roșii Cherry Și Rachete, și Ardei Roșu, Roșii Galbene Și Brânză De Vaci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați blaturile de roșii; scoateți pulpa cu o lingură mică, aruncând pulpa. Inversați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
În timp ce cojile de roșii se scurg, combinați brânza de vaci și următoarele 4 ingrediente, amestecând bine. Se amestecă uniform în coji de roșii.
Se presară cu boia de ardei.