Roșii cu ierburi, pui și orez este un fără gluten felul principal. O porție conține 465 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, brânză mozzarella cu lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 120 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Orez cu ierburi cu roșii și Feta, Pui cu ierburi și roșii, și Skillet Herbed pui și roșii.
Instrucțiuni
1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pui și usturoi; acoperi. Gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până când puiul este rumenit pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
3
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați roșii conservate și apă în tigaie; se amestecă orezul. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, la foc mic 10 min. Întoarceți puiul în tigaie. Se acoperă cu brânză; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
Pui întreg
Brânză
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Gatiti 5 min. sau până când puiul este gata (165F); acoperiți cu ingredientele rămase.