Roșii Coapte Lent
Roșiile coapte lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 78 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cimbru, sare și piper kosher, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui la cuptor și roșii prăjite lent pe o baghetă, Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F. feliați roșiile în jumătate și stoarceți semințele.
Așezați roșiile, tăiate în sus, într-un vas mic de copt și împrăștiați pe usturoi și cimbru.
Stropiți cu uleiul și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți până când roșiile sunt moi, dar încă își păstrează forma, aproximativ 2 ore.