Roșii Coapte Lent

Roșii Coapte Lent
Roșiile coapte lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 78 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cimbru, sare și piper kosher, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui la cuptor și roșii prăjite lent pe o baghetă, Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 F. feliați roșiile în jumătate și stoarceți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați roșiile, tăiate în sus, într-un vas mic de copt și împrăștiați pe usturoi și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Stropiți cu uleiul și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți până când roșiile sunt moi, dar încă își păstrează forma, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista