Roșii Cherry sotate cu usturoi și busuioc
Roșiile Cherry sotate cu usturoi și busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de busuioc, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza cu roșii Cherry, usturoi, busuioc și Mozzarella, Porumb sotat cu roșii și busuioc, și Roșii Cherry Sotate.
Instrucțiuni
Se Încălzește 1 Tb. ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci peste flacără medie-înaltă până când începe să fumeze.
Se adaugă roșiile și se condimentează cu sare și piper.
Sote, agitând tigaia frecvent, până când roșiile se înmoaie și piei încep să se încrețească, aproximativ 2 minute. Amestecați usturoiul și continuați să agitați tigaia până când usturoiul este parfumat. Pe foc, amestecați busuiocul și restul de 1 Tb. ulei de măsline, apoi serviți.