Rozmarin-Pâine Crocantă Dijon
Această rețetă face 25 de porții cu 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți muștar gri poupon dijon, pizza mozzarella cu umiditate scăzută și brânzeturi cheddar, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui Crisp Dijon, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Dijon, Nuci Și Firimituri Crocante, și Fondue De Miel De Rozmarin Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.Derulați crusta de pizza pe foaia de copt ușor unsă. Îndepărtați aluatul cu degetele pentru a forma un dreptunghi de 12x10 inci.
Se amestecă muștarul, usturoiul și uleiul; se întinde uniform pe aluat.
Se presară uniform cu brânză și rozmarin.
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când crusta este maro auriu și brânza este topită.