Roulade Au Chocolat Pour Julia

Roulade Au Chocolat Pour Julia
Rulada Au Chocolat Pour Julia ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 29 și costă 55 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Un picnic — pentru a începe-Un pique-nique, pour commencer, Julia Child ' s Coq au Vin, și Pots De Chocolat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unt sau strat cu spray de legume o tavă de copt, 12 x 17 x 2 inci. Tapetați cu hârtie pergament și apoi pulverizați hârtia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cernem împreună 1 cană de zahăr, făină, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
În vasul mare al unui mixer electric prevăzut cu o paletă sau bătătoare, bateți gălbenușurile la viteză mare. Întoarceți mașina la scăzut și turnați uleiul, apa și vanilia. Adăugați treptat ingredientele cernute și, când sunt aproape încorporate, rotiți viteza la mediu și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un alt castron mare curat, cu bici sau bătăi curate, bateți cele 6 albușuri până se formează vârfuri moi. Începeți cu viteză medie și ridicați viteza pe măsură ce vârfurile încep să se formeze. Turnați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până când albii sunt strălucitori și fermi, dar nu rigizi. Cu o spatulă de cauciuc, împăturiți un sfert din albi în amestecul de ciocolată, apoi răzuiți amestecul de ciocolată înapoi în Albi, împăturind rapid până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Răzuiți în tigaia pregătită și întindeți-o cu o spatulă offset, netezind și nivelând partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți până când marginile tortului se îndepărtează de tigaie și tortul revine când este apăsat ușor, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Când se răcește complet, așezați tigaia pe o suprafață fermă. Cu un cuțit ascuțit, tăiați în jurul marginilor exterioare ale întregului tort, separând tortul de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Presărați 2 linguri de zahăr granulat pe suprafața tortului (pentru a preveni lipirea atunci când răsturnați tortul). Inversați o a doua tavă de copt pe partea superioară a tortului și întoarceți tortul pe a doua tavă. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament, întoarceți hârtia și așezați-o înapoi pe tort. Inversați tortul și hârtia astfel încât hârtia să fie pe tava de copt și partea zahărită să fie deasupra. Acum sunteți gata să întindeți umplutura pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Așezați tortul cu una dintre laturile de 17 inci direct în fața dvs. Folosind spatula, întindeți 11 2 căni de Mousse de ciocolată-alune pe suprafața tortului până la marginea a trei dintre laturi, lăsând aproximativ un spațiu de 1 inch de-a lungul unei părți direct în fața dvs. (vezi foto). Nivelați umplutura. Dați la frigider mousse-ul rămas, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Începând cu partea de 17 inci din fața dvs., folosind hârtia pergament pentru a vă ajuta, rotiți tortul spre partea opusă, închizând complet umplutura (vezi foto). Asigurați-vă că nu rulați hârtia în tort. Puneți hârtia în jurul tortului rulat pentru a asigura (vezi fotografia). Lăsați tortul pe tigaie și dați-l la frigider până când umplutura este fermă, cel puțin 2 ore, până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Pentru a servi, scoateți tortul din frigider și derulați din hârtie pe o suprafață fermă. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați o bucată diagonală de 2 inci de la fiecare capăt. Cu un vârf de stea #3 montat într-o pungă de patiserie, pipeți 10 sau 12 rozete de mousse distanțate uniform pe vârful tortului. Praf cu zahăr de cofetărie cernut. Transferați cu grijă într-un platou de servire și dați-l la frigider până când este necesar. Când este gata de servit, tăiați în 10 sau 12 porții. Treceți mousse-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții29
Scor De Sănătate2
Revista