Roughy Portocaliu Fript Cu Lămâie, Ierburi Fine Și Boia De Ardei
Roughy portocaliu fript cu lămâie, ierburi fine și boia de ardei necesită aproximativ 24 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 56 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Roughy Portocaliu Fript, Roughy Portocaliu Fript, și Fript Orange Roughy-scăzut de grăsimi și atât de sănătos! sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați fileurile aspre de portocale într-o tigaie și frecați cu sare kosher și ulei.De asemenea, ați putea dori să pulverizați fundul tigaiei cu spray de gătit antiaderent sau să folosiți mai mult ulei, pentru a împiedica lipirea peștilor.
Presărați boia și ierburile uniform pe pește.
Presărați coaja pe pește.Puteți adăuga mai multă poftă dacă doriți.Fierbeți peștele timp de 4 minute; verificați dacă este gata.Dacă nu ați terminat, continuați să fierbeți până când este complet opac și fulgi de pește ușor.se presară cu suc de lămâie sau se servește cu pene de lămâie.
Se servește și cu piper negru proaspăt măcinat.