Rotini Paste Coace
Coacerea pastelor Rotini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 399 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați paste rotini, brânză mozzarella, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Trei Brânză Rotini Coace, Rotini Coace Peste Noapte, și Turcia Rotini Coace.
Instrucțiuni
Într-o oală mare gătiți pastele rotini în apă clocotită cu sare până la al dente.
Gatiti curcanul macinat sau carnea de vita in tigaie medie pana se rumeneste.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, sare și piper.
Se amestecă în jumătate din borcanul de sos de spaghete.
Într-un castron mare adăugați amestecul de carne de vită rumenită la pastele scurse și amestecați în a doua jumătate a sosului de spaghete.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 2 litri. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Într-un cuptor preîncălzit de 425 grade F (230 grade C) coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți folia, presărați brânză mozzarella mărunțită și reveniți la cuptor timp de 5 până la 10 minute.