Rosemary Lime Chicken

Rosemary Lime Chicken
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de tei de rozmarin. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $1.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 230 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tequila Sunrise Chicken (Pui fiert cu rozmarin, grenadină și suc de lămâie), Rosemary Cherry Crush cu Tequila, conserve de cireșe, rozmarin și var, și Cocktail-Uri De Tei De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime. Într-o tigaie mare, pui maro în ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ingredientele rămase. Gatiti, neacoperit, timp de 5-7 minute sau pana cand puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista