Rodie-Scorțișoară Prepeliță La Grătar

Rodie-scorțișoară prepeliță la grătar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 655 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați prepelițe, sare și piper, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi melasa de rodie, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gheață Cu Fistic De Mure ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prepeliță la grătar cu sos BBQ de rodie-portocaliu și Tabouli cu Quinoan și varză mărunțită, Prepeliță glazurată cu rodie cu frunze de Frisee și varză de Bruxelles, și Asiatice Prepelita La Gratar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu.
Combinați melasa de rodie, sucul de portocale și scorțișoara într-un bol mic.
Stropiți prepelița cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați, cu pieptul în jos, la foc mediu, timp de aproximativ 7 minute în total sau până se rumenesc și ușor carbonizate. Când prepelița este 3/4 perie gătită cu glazură, întoarceți-vă, periați cealaltă parte cu glazură și continuați grătarul până când tocmai ați gătit.
Scoateți de pe grătar și serviți 2 prepelițe de persoană.