Rock Band Tuna Sandwich

Rock Band Tuna Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rock Band tuna Sandwich. Această rețetă servește 2 și costă 1,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 444 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ceapă, piper cayenne, murături de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich De Porc Ca Hard Rock Cafe, Budincă Cu Bandă Maro Zac, și Sandviș cu ton Nicoise cu sandviș subțiază 4 pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista