Risotto simplu cu Pesto
Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto simplu cu Pesto ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 684 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pesto, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Simplu, Risotto Simplu De Homar, și Risotto Simplu De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit.
Adăugați bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional și așteptând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute pentru ca tot bulionul să fie absorbit.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, sarea și piperul, apoi se amestecă pesto-ul. Lingură în boluri individuale.