Risotto de șofran și creveți

Risotto de șofran și creveți
Șofran și Risotto creveți ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de creveți, unt, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de șofran și creveți, risotto de șofran cu creveți și fistic, și Risotto de șofran cu creveți și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică nereactivă, încălziți șofranul și vinul la foc moderat timp de 1 minut. Într-o cratiță medie, fierbeți cojile de creveți cu 6 1/2 căni de apă la foc mare timp de 5 minute. Se strecoară stocul într-o cratiță medie; păstrați fierbinte la foc moderat scăzut. Într-o cratiță mare nereactivă, topiți 1 1/2 linguri de unt la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați creveții și gătiți, amestecând, până când sunt doar opace, aproximativ 3 minute; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt și ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat până când ceapa este translucidă, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați lichidul de șofran și fierbeți-l până se evaporă aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
5
Adăugați 1 cană din stocul fierbinte de creveți sau suficient pentru a forma un voal subțire peste orez. Se fierbe ușor orezul, amestecând, până când lichidul este absorbit. Repetați această procedură, adăugând stocul fierbinte 1 cană la un moment dat, până când este folosit și orezul este fraged, dar ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Adăugați creveții și gătiți doar pentru a se încălzi. Îndoiți roșiile și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista