Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1122 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, calamari pentru copii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Busuioc Parmezan Chipsuri, Usturoi Parmezan Wonton Chipsuri, și Risotto De Praz Și Mazăre Cu Calamari La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Adăugați toate, cu excepția a 1 cățel de usturoi mic, în apă și blanch timp de 1 minut; scurgere. Într-o cratiță mică, fierbeți cățelele de usturoi albite în uleiul de măsline la foc moderat până când uleiul este parfumat, 10 minute.
Scurgeți, rezervând separat cățelele de usturoi și uleiul.
Întoarceți usturoiul în cratiță.
Adăugați smântâna și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute.
Transferați usturoiul și smântâna într-un blender și lăsați să se răcească ușor, apoi faceți piure până se omogenizează. Cu mașina pornită, se toarnă 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de usturoi și se amestecă până se îngroașă ușor și se spumează. Condimentează crema de usturoi cu sare și piper alb.
Transferați crema de usturoi într-un castron; clătiți blenderul.
Adăugați cățelul mic de usturoi nefiert în blender împreună cu uleiul de struguri, sucul de lămâie și pătrunjelul și amestecați până se omogenizează.
Transferați vinaigreta de pătrunjel într-un castron mic și condimentați cu sare și piper alb.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Adăugați 3 linguri de parmezan în tigaie într-o rundă de 4 inci și gătiți până devin aurii și clocotind, 3 până la 4 minute. Folosind o spatulă subțire, transferați parmezanul crocant pe o grătar pentru a se răci. Ștergeți tigaia și repetați cu parmezanul rămas pentru a face încă 3 chipsuri.
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați orezul și gătiți timp de 9 minute, amestecând ocazional.
Scurgeți bine și readuceți orezul abia gătit în cratiță.
Adăugați 1/2 cană de cremă de usturoi și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până la absorbție.
Adăugați crema de usturoi rămasă, 1/2 cană la un moment dat, gătind și amestecând până când orezul este al dente și s-a format un sos cremos, aproximativ 10 minute în total. Dacă orezul pare foarte gros, amestecați până la 1/2 cană de apă foarte fierbinte. Condimentați risotto-ul cu sare și piper alb și păstrați-l la cald.
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 1 lingură de ulei de usturoi.
Adăugați daikonul și gătiți la foc mare până când este auriu și crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie. Puneți tigaia la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de usturoi și încălziți până aproape de fumat.
Adăugați calamarii și gătiți la foc mare până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 2 minute; condimentează cu sare și piper. Movilă risotto în centrul a 4 farfurii și deasupra cu daikon și calmar.
Stropiți vinaigreta de pătrunjel peste risotto, garnisiți cu parmezanul crocant și serviți.