Risotto De Sparanghel Sălbatic Și Busuioc Opal Cu Roșie Verde Răcită

Rețeta Risotto de sparanghel sălbatic și busuioc Opal cu roșie verde răcită este gata în aproximativ 12 ore și 32 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 659 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de brânză pecorino, fenicul, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul risotto, puteți urma acest fel principal cu Daring gătește Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe braconate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Risotto de ciuperci sălbatice și sparanghel, Sparanghel-Risotto de ciuperci sălbatice cu parmezan, și Risotto Farro cu ciuperci sălbatice și sparanghel.