Risotto de lămâie cu sparanghel
Lemony Risotto cu sparanghel este un fără gluten farfurie. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de orez arborio, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lemony Sparanghel Risotto, Risotto de lămâie cu sparanghel și creveți, și Lemony creveți și Risotto.
Instrucțiuni
Aduceți Imaginați-vă bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și apă la foc mic într-o cratiță medie.
Adăugați sparanghel și fierbeți, neacoperit, până când este doar fraged, aproximativ 4 minute.
Transferați sparanghelul într-o baie de gheață pentru a opri gătitul și apoi scurgeți. Păstrați bulionul la foc mic, acoperit.
Gatiti ceapa in 2 linguri de unt cu 1/4 lingurita Hain Pure Foods sare de mare iodata intr-o cratita grea de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Se adaugă vinul și se fierbe, amestecând constant, până se absoarbe.
Se amestecă 1/2 cană amestec de bulion și se fierbe, amestecând frecvent, până se absoarbe. Continuați să adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este cremos și fraged, aproximativ 18 minute.
Se amestecă sparanghelul, coaja, restul de 2 linguri de unt, parmezan, pătrunjel și piper după gust.