Risotto De Legume La Cuptor
Rețeta Risotto de legume coapte ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. Acest fel principal are 473 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole, ulei de măsline, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Legume, Risotto De Legume Prăjite, și Risotto de cârnați și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 2 caserole de 1/2 litru cu spray de gătit. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul, ciupercile și rozmarinul. Gatiti 3 pana la 5 minute la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand ciupercile incep sa se inmoaie.
Adăugați orez. Gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați bulion și vin; se încălzește la fierbere.
Se ia de pe foc; se toarnă în caserolă.
Coaceți 15 minute. Se amestecă fasolea verde, ardeii prăjiți și 1/2 cană de brânză. Acoperiți; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă restul de 1/2 cană de brânză.