Risotto de homar și porumb

Risotto de homar și porumb
Homar și Risotto de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 516 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 3.95 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți orez arborio, suc de lămâie, suc de scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de homar și porumb, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti stocul, scoateți carnea din coada și ghearele de homar gătite. Se taie carnea; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați coaja de homar într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan coaja folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Puneți coaja zdrobită într-o cratiță mare; adăugați 3 căni de apă, 2 căni de ceapă, țelină și suc de scoici. Se aduce la foc mic la foc mediu. Acoperiți și gătiți 20 de minute. Se strecoară amestecul de coajă printr-o sită peste un bol, rezervând stoc (aproximativ 3 căni); aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți stocul într-o cratiță mare; Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Pentru a pregăti risotto, topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 3/4 cană de ceapă și usturoi; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați orez; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați vin și sare; gătiți 2 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă carnea de homar rezervată și porumbul; gătiți 2 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Se ia de pe foc; amestecați brânza, ceapa verde și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Francine și Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Francine și Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Îmbutelierea vieilles Vignes de la Savary este introducerea finală a acestei combinații magice: Chardonnay cultivat în calcar Kimmeridgian și un elixlevage dozat corespunzător în lemn. Electricitatea și mineralitatea conferite de sol sunt echilibrate de o cremozitate untoasă care este cerească.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista