Risotto De Crab Dungeness

Risotto De Crab Dungeness
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de crab Dungeness. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 555 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Rețete similare includ Fierbinte Dungeness Crab Dip, Dungeness Crab Bisque, și Dungeness Crab Ceviche.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mare, amestecați frecvent untul, ceapa și usturoiul până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați orez și amestecați des până când este opac, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Adăugați bulion, vin și 2 căni de apă. Se amestecă ocazional până când amestecul fierbe, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Seal aragaz. Urmând instrucțiunile producătorului, aduceți la presiune maximă (15 lb.); reglați căldura pentru a stabiliza rata de gătit. Gatiti 6 minute. Eliberați rapid presiunea, curgând apă rece peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Deschide tava. Se amestecă crabul, parmezanul și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CrabiCrabi
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista