Risotto De Ciuperci Și Slănină La Cuptor

Risotto de ciuperci și slănină la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1289 calorii. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper măcinat, ceapă, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Risotto de praz și slănină la cuptor, Risotto la cuptor, și Risotto La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.
Locul 2-qt. caserola în cuptor pentru a se încălzi. Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti si amestecati 3 min.
Adăugați ciuperci; gatiti 10 min. sau până când ciupercile își eliberează cea mai mare parte a lichidului, amestecând ocazional.
Adăugați orez; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă bulion, cimbru și piper; aduceți doar la foc mic.
Se ia de pe foc. Zdrobiți slănina; se amestecă în amestecul de orez. Lingură în caserola încălzită; acoperi.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Adăugați brânză; se amestecă până se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto