Risotto De Ciuperci Cremoase

Risotto De Ciuperci Cremoase
Risotto de ciuperci cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 349 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de busuioc, ciuperci porcini, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto De Ciuperci Cremoase, Risotto De Ciuperci Cu Praz Cremos, și Risotto Cu Ciuperci Cremoase.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte; înmuiați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Îndepărtați cu o lingură pliată și stoarceți ușor cu prosoape de hârtie. Se toacă ciupercile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Scoateți crema de supă de ciuperci într-un castron și amestecați treptat în apă clocotită până când amestecul este neted, dar nu curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-o cratiță la foc mediu, aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ciupercile tocate; gătiți aproximativ 3 minute. Amestecați treptat orezul; gătiți 2 minute, amestecând constant pentru a acoperi orezul cu ulei. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă cimbru și busuioc după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă amestecul de supă de ciuperci, amestecând până se absoarbe. Adăugați treptat 1/3 stoc, amestecând până când lichidul este absorbit. Continuați să amestecați în stoc treptat, câte 1 cană pe rând, permițând absorbția lichidului înainte de a adăuga o altă cană. Ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute pentru ca tot stocul să fie absorbit și orezul să devină al dente (fraged, dar ferm la mușcătură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista