Risotto cu rucola și usturoi prăjit
Rețeta Risotto cu rucola și usturoi prăjit ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 374 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, rucola, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Încercați Pâine Prăjită Cu Usturoi Și Salată De Rucola, Risotto De Pecan Prăjit, și Risotto De Pecan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați bulionul cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți usturoiul cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Adăugați orez și ceapă în tigaie; saut 5 minute.
Adăugați vin, sare și piper; gatiti 1 minut sau pana cand vinul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Se ia de pe foc; se amestecă usturoiul și rucola.