Risotto cu ciuperci sălbatice și scoici

Risotto cu ciuperci sălbatice și scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto cu ciuperci sălbatice și scoici. Pentru $ 4.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 818 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez arborio, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Încercați Scoici sotate cu ciuperci sălbatice și Frisee, Risotto cu Pancettan și ciuperci sălbatice, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare și stropiți cu un număr de 2 ulei. Când uleiul este fierbinte, presărați scoicile cu sare și piper și rumeniți bine pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți pe o farfurie și acoperiți pentru a se încălzi în timp ce faceți risotto-ul.
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Stropiți într-un alt 2-Număr de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 5 minute până se înmoaie. Aruncați ciupercile și ierburile și gătiți până când ciupercile își pierd lichidul și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați orezul și amestecați 2 minute pentru a acoperi cu uleiul; boabele vor deveni opace. Sezonul din nou. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut pentru a evapora alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Acum turnați 1 cană din stocul cald și amestecați cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați o altă ceașcă de stoc. Continuați în acest fel, amestecând constant și adăugând stocul 1 cană la un moment dat, permițând orezului să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul; risotto-ul se face atunci când este ușor ferm, dar cremos.) Îndoiți scoicile cu ultima ceașcă de stoc pentru a le încălzi. Când risotto-ul este gătit, pliați untul și brânza și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Se servește fierbinte.
10
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista