Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto afumat-Gouda cu spanac și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 462 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,83 USD pe porție. Un amestec de orez arborio, vin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Cu Spanac Gouda Afumat, Salată De Spanac Gouda Afumată Aruncată, și Frittata de ciuperci și spanac cu Gouda afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti risotto, combinați apa și bulionul; pus deoparte. Topiți untul într-o cratiță mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/3 cană de șalotă; acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați orez; gatiti 2 minute, neacoperite, amestecand constant. Se amestecă 1/2 cană de vin; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Vin
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și amestec de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă Gouda; gatiti doar pana se topeste. Se amestecă spanacul; gătiți doar până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Bulion
Gouda
Sare
5
Pentru a pregăti ciupercile, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciuperci, și saut 5 minute sau până când începe să maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
7
Se adaugă 1/3 cană de șalotă, 1/4 cană de vin, cimbru tocat, rozmarin tocat și usturoi tocat și se fierbe 1 minut sau până când vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Cimbru
Vin
8
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
9
Împărțiți risotto uniform între 6 boluri; se acoperă cu amestec de ciuperci și se presară parmezan.