Risotto afumat-Gouda cu spanac și ciuperci

Risotto afumat-Gouda cu spanac și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto afumat-Gouda cu spanac și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 462 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,83 USD pe porție. Un amestec de orez arborio, vin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Cu Spanac Gouda Afumat, Salată De Spanac Gouda Afumată Aruncată, și Frittata de ciuperci și spanac cu Gouda afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti risotto, combinați apa și bulionul; pus deoparte. Topiți untul într-o cratiță mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/3 cană de șalotă; acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați orez; gatiti 2 minute, neacoperite, amestecand constant. Se amestecă 1/2 cană de vin; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
VinVin
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și amestec de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă Gouda; gatiti doar pana se topeste. Se amestecă spanacul; gătiți doar până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BulionBulion
GoudaGouda
SareSare
5
Pentru a pregăti ciupercile, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciuperci, și saut 5 minute sau până când începe să maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Se adaugă 1/3 cană de șalotă, 1/4 cană de vin, cimbru tocat, rozmarin tocat și usturoi tocat și se fierbe 1 minut sau până când vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
VinVin
8
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Împărțiți risotto uniform între 6 boluri; se acoperă cu amestec de ciuperci și se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOrez Arborio sau alt orez cu bob scurtOrez Arborio sau alt orez cu bob scurt0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)12 lingurițe de pudră de usturoi2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe felii ciuperci buton (desprecupe felii ciuperci buton (despre2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe felii de ciuperci cremini (desprecupe felii de ciuperci cremini (despre591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de pui fără grăsimi, mai puțin sodiu2Bucăți de caramele Heath Barrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 căni de brânză gouda afumată mărunțită1/2 căni de brânză gouda afumată mărunțită12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)991 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe feliate ciuperci stridii (desprecupe feliate ciuperci stridii (despre281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/4 cană brânză parmezană proaspătă rasă1/4 cană brânză parmezană proaspătă rasă0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate991 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe felii shiitake ciuperci capace (desprecupe felii shiitake ciuperci capace (despre1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe spanac tocat (desprecupe spanac tocat (despre4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista