Rigatoni cu vinete saut și roșii

Rigatoni cu vinete saut și roșii este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 508 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto de spanac sănătos Rigatoni cu roșii Sotate, Rigatoni cu roșii dulci, vinete și Mozzarella, și Vinete Și Roșii Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vinetele, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și roșiile și se gătește, amestecând ocazional, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați pastele fierte și menta și aruncați. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu brânza rasă.