Rigatoni cu legume la grătar

Rigatoni cu legume la grătar
Rigatoni cu legume la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 374 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți vinete pentru bebeluși, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Rigatoni cu roșii la grătar și smântână, Rigatoni cu ardei și ceapă la grătar, și Cremă Ușoară De Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până la al dente aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Periați ușor toate părțile fiecărei legume cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Așezați pe grătar sau tigaie, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați pe o tăietură și tăiați toate legumele în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se adaugă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează 1 minut. Se amestecă pastele, se adaugă legumele tocate și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Transferați într-un vas de servire și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista