Rigatoni cu legume la grătar
Rigatoni cu legume la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 374 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți vinete pentru bebeluși, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Rigatoni cu roșii la grătar și smântână, Rigatoni cu ardei și ceapă la grătar, și Cremă Ușoară De Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna).
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente aproximativ 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Periați ușor toate părțile fiecărei legume cu 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați pe grătar sau tigaie, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o tăietură și tăiați toate legumele în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează 1 minut. Se amestecă pastele, se adaugă legumele tocate și se aruncă.
Transferați într-un vas de servire și serviți imediat.