Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin

Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Ricotta, spanacul și pieptul de pui umplut cu șuncă Marsala cu Pilaf de nuci de pin. Această rețetă face 4 porții cu 917 calorii, 42G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, nucșoară, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Spanac Ricotta piept de curcan umplut {cu rodie}, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 4 bucăți lungi de sfoară de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin plus 2 linguri de unt și sotati ciupercile timp de 8 până la 10 minute pentru a se întuneca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, fluturați pieptul de pui deschis și lăsați-l foarte subțire, nu mai mult de 1/8-inch grosime. Condimentează puiul cu sare și piper și acoperă fiecare bucată de pui cu 2 linguri de brânză ricotta și întinde-o în jur. Se acoperă cu 1/4 din spanac și se condimentează cu nucșoară proaspăt rasă, sare și piper. Apoi, topiți fiecare bucată de pui cu o felie de speck.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
SpeckSpeck
4
Rotiți puiul în mănunchiuri și fixați-l cu sfoară. Condimentează mănunchiurile cu sare și piper și dragează ușor în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Condimentează ciupercile cu sare și piper și scoate-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați puiul și gătiți la foc mediu-mare timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Scoateți puiul pe o farfurie și acoperiți-l cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie, presărați în 2 linguri de făină și degelați tigaia cu marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bulionul și gătiți să se îngroașe, aproximativ 1 până la 2 minute, apoi adăugați ciupercile pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Scoateți șirul din pui și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Se servește cu Pilaf de nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
13
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Adăugați orzo-ul și nucile de pin și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
15
Adăugați orezul și amestecați în stoc. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti timp de 18 minute. Pufați cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista