Ricotta-Gnocchi De Busuioc
Gnocchi Ricotta-busuioc necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 415 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ricotta-Gnocchi De Busuioc, Gnocchi Ricotta Cu Lămâie Și Busuioc, și Gnocchi Ricotta cu busuioc și Mozzarella proaspătă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ricotta, 1/2 cană de brânză romano, busuiocul, ouăle, uleiul de măsline și 1/2 linguriță de piper până se omogenizează bine.
Adăugați 2 căni de semolă și amestecați până se umezesc uniform.
Răzuiți aluatul pe o placă ușor acoperită cu semolă și frământați până când formează o bilă netedă care nu mai este lipicioasă, aproximativ 20 de rotații, adăugând mai multă semolă după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Tăiați aluatul în 10 bucăți. Cu degetele, rotiți fiecare într-o frânghie groasă de 1/2 inch.
Tăiați frânghiile în bucăți de 1 inch și așezați-le, ușor depărtate, pe foi de copt ușor acoperite cu semolă.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți 5 litri de apă și 1 lingură de sare la fierbere. Împingeți ușor gnocchi în apă și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie să muște, aproximativ 10 minute.
Puneți sosul marinara într-un castron și Movilă gnocchi deasupra.
Adăugați mai multă sare, romano și piper după gust.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.