Ricotta-Gnocchi De Busuioc

Ricotta-Gnocchi De Busuioc
Gnocchi Ricotta-busuioc necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 415 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ricotta-Gnocchi De Busuioc, Gnocchi Ricotta Cu Lămâie Și Busuioc, și Gnocchi Ricotta cu busuioc și Mozzarella proaspătă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ricotta, 1/2 cană de brânză romano, busuiocul, ouăle, uleiul de măsline și 1/2 linguriță de piper până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 căni de semolă și amestecați până se umezesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
3
Răzuiți aluatul pe o placă ușor acoperită cu semolă și frământați până când formează o bilă netedă care nu mai este lipicioasă, aproximativ 20 de rotații, adăugând mai multă semolă după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Tăiați aluatul în 10 bucăți. Cu degetele, rotiți fiecare într-o frânghie groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați frânghiile în bucăți de 1 inch și așezați-le, ușor depărtate, pe foi de copt ușor acoperite cu semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți 5 litri de apă și 1 lingură de sare la fierbere. Împingeți ușor gnocchi în apă și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie să muște, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scurgere.
8
Puneți sosul marinara într-un castron și Movilă gnocchi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați mai multă sare, romano și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista