Gnocchi Ricotta-busuioc necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 415 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ricotta-Gnocchi De Busuioc, Gnocchi Ricotta Cu Lămâie Și Busuioc, și Gnocchi Ricotta cu busuioc și Mozzarella proaspătă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați ricotta, 1/2 cană de brânză romano, busuiocul, ouăle, uleiul de măsline și 1/2 linguriță de piper până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 2 căni de semolă și amestecați până se umezesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
3
Răzuiți aluatul pe o placă ușor acoperită cu semolă și frământați până când formează o bilă netedă care nu mai este lipicioasă, aproximativ 20 de rotații, adăugând mai multă semolă după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Tăiați aluatul în 10 bucăți. Cu degetele, rotiți fiecare într-o frânghie groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați frânghiile în bucăți de 1 inch și așezați-le, ușor depărtate, pe foi de copt ușor acoperite cu semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți 5 litri de apă și 1 lingură de sare la fierbere. Împingeți ușor gnocchi în apă și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie să muște, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scurgere.
8
Puneți sosul marinara într-un castron și Movilă gnocchi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați mai multă sare, romano și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
și Piper Portocaliu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.