Ricotta de casă a lui Dan Kluger cu ouă coapte și sos de roșii

Ricotta de casă a lui Dan Kluger cu ouă coapte și sos de roșii
Ricotta de casă a lui Dan Kluger cu ouă coapte și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 780 calorii, 26g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, busuioc, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Ouă coapte în sos de roșii cu brânză Ricotta, Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), și Dovlecei Spaghetti la cuptor cu sos de roșii și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă lapte și smântână într-o cratiță medie (lichidul ar trebui să vină la mai puțin de jumătate în sus de oală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se încălzește la foc mic, amestecând continuu, până când înregistrează 170 de metri cubi F pe un termometru cu citire instantanee.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Adăugați sare kosher după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4
Adăugați suc de lămâie și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
5
Amestecul trebuie să înceapă imediat să formeze coace mici. Se lasă deoparte și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
6
Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu pânză de brânză și așezați peste un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă amestecul de lapte în filtru și se lasă să se scurgă timp de 20 de minute. Ar trebui să ajungeți cu între 1 și 2 căni de ricotta proaspătă. Puneți deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Transferați roșiile într-un castron mare și zdrobiți cu un tocător de cartofi până când sunt zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când este moale și parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când este complet moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați roșiile și creșteți căldura la mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se fierbe, amestecând frecvent, până se reduce la 3 căni, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare, apoi amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
6
Pentru asamblare: reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Transferați sosul de roșii într-o tigaie saut de 12 inci cu față dreaptă. Crăpați ouăle direct pe suprafața sosului, apoi adăugați ricotta în bucăți de dimensiuni de lingură în jurul ouălor. Condimentează ouăle cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Puneți capacul pe tigaie și coaceți până când ouăle albe sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 8 minute (verificați la fiecare câteva minute până când sunt gata). Scoateți cu grijă oala din cuptor și presărați cu brânză rasă, frunze de busuioc rupte și fulgi de chili. Condimentează cu sare de mare grosieră și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Stropiți cu mai mult ulei de măsline extravirgin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista