Rheinisches Muschelessen (Făină De Midii Renane)

Rheinisches Muschelessen (Făină De Midii Renane)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Rheinisches Muschelessen (făină de midii Renană) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 356 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, praz, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Platou de midii Po ' Pei, Supă De Midii, și Gratin De Midii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista