Rețetă Tartar Picant De Scoici În Cupe De Castraveți
Tartar picant de scoici în cupe de castraveți rețeta este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 183 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scallions, scallions suplimentare și semințe de susan, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tempura picantă de creveți și scoici cu salată de castraveți, Lemongrass crab & Scallop prăjituri cu un sos picant de castravete scufundare, și Cupe De Castraveți Umplute Cu Crab Picant pentru rețete similare.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.