Rețetă De Plăcintă Cu Pește
Rețeta de plăcintă cu pește este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 70 de porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 189 calorii. 1658 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjelul cu frunze plate, fileurile de somon se îndepărtează și oasele îndepărtate, lămâia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rețetă De Pește Gefilte, Rețetă De Pește Prăjit Cu Sos De Soia, și Rețetă De Chowder De Pește Afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C / 204° / gaz 6 și aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 2 cm. Odată ce apa fierbe, adăugați cartofii și gătiți timp de aproximativ 12 minute, până se înmoaie (puteți lipi cuțitul în ei pentru a verifica). Între timp, Ia-ți o tavă adâncă de copt sau un vas de faianță și stai o răzătoare de cutie în ea. Curățați morcovul. Radeți țelina, morcovul și cheddarul pe partea grosieră a răzătoarei. Folosiți partea fină a răzătoarei pentru a rade coaja de la lămâie. Radeți sau tocați mărunt ardeiul iute. Tăiați mărunt frunzele și tulpinile de pătrunjel și adăugați-le în tavă.
Tăiați somonul și eglefinul afumat în bucăți de mușcătură și adăugați în tavă cu creveții. Strângeți peste sucul din lămâia zestată (fără sâmburi, vă rog!), stropiți cu ulei de măsline și adăugați un vârf bun de sare și piper. Dacă doriți să adăugați spanac sau roșii, faceți-o acum.
Amestecă totul foarte bine. Până acum cartofii dvs. ar trebui să fie fierți, așa că scurgeți-i într-o strecurătoare și readuceți-i în tigaie.
Stropiți cu câteva urechi bune de ulei de măsline și adăugați un vârf de sare și piper. Mash până frumos și neted, apoi se întinde uniform pe partea de sus a peștelui și legume ras.
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute, sau până când este gătit, crocant și auriu deasupra.
Serviți fierbinte cu ketchup de roșii, fasole la cuptor, legume aburite sau o salată verde minunată
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.