Rețetă De Plăcintă Cu Pește

Rețetă De Plăcintă Cu Pește
Rețeta de plăcintă cu pește este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 70 de porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 189 calorii. 1658 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjelul cu frunze plate, fileurile de somon se îndepărtează și oasele îndepărtate, lămâia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rețetă De Pește Gefilte, Rețetă De Pește Prăjit Cu Sos De Soia, și Rețetă De Chowder De Pește Afumat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C / 204° / gaz 6 și aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 2 cm. Odată ce apa fierbe, adăugați cartofii și gătiți timp de aproximativ 12 minute, până se înmoaie (puteți lipi cuțitul în ei pentru a verifica). Între timp, Ia-ți o tavă adâncă de copt sau un vas de faianță și stai o răzătoare de cutie în ea. Curățați morcovul. Radeți țelina, morcovul și cheddarul pe partea grosieră a răzătoarei. Folosiți partea fină a răzătoarei pentru a rade coaja de la lămâie. Radeți sau tocați mărunt ardeiul iute. Tăiați mărunt frunzele și tulpinile de pătrunjel și adăugați-le în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
RăzătoareRăzătoare
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați somonul și eglefinul afumat în bucăți de mușcătură și adăugați în tavă cu creveții. Strângeți peste sucul din lămâia zestată (fără sâmburi, vă rog!), stropiți cu ulei de măsline și adăugați un vârf bun de sare și piper. Dacă doriți să adăugați spanac sau roșii, faceți-o acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Amestecă totul foarte bine. Până acum cartofii dvs. ar trebui să fie fierți, așa că scurgeți-i într-o strecurătoare și readuceți-i în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Stropiți cu câteva urechi bune de ulei de măsline și adăugați un vârf de sare și piper. Mash până frumos și neted, apoi se întinde uniform pe partea de sus a peștelui și legume ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute, sau până când este gătit, crocant și auriu deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Serviți fierbinte cu ketchup de roșii, fasole la cuptor, legume aburite sau o salată verde minunată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
7
Sfat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În24 m.
Porții70
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista