Rețetă De Pește Tikka Kebab

Rețetă De Pește Tikka Kebab
Rețeta de pește Tikka Kebab rețetă ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 20 minute. O porție conține 317 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 7,15 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de chimen măcinat, chilis de pasăre, chilis de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Food Republic. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tikka de pește , cum se face tikkan de pește în cuptor, Rețetă Tikka de somon (cu iaurt de castraveți), și Rețetă De Plăcintă Cu Pește.

Instrucțiuni

1
Notă: iaurtul necesită o pregătire în avans de 12 ore, așa că începeți cu o zi înainte de a intenționa să serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Așezați iaurtul în pânză de brânză și suspendați peste castron; refrigerați peste noapte. Apăsați și aruncați lichidul; cașul de iaurt rămas trebuie să fie umed și solid.Frământați iaurtul și brânza într-un paste.In un robot de bucătărie, amestecați cilantro și chilis într-un paste.In într-un castron, adăugați amestecul de iaurt/brânză, condimente măcinate, ghimbir, usturoi, suc de lămâie, coriandru și pastă de chili și ulei, amestecați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați pește și marinați la frigider timp de 3 ore.Preîncălziți grătarul timp de 15 minute, apoi coborâți la flacără medie.Condimentați grătarul cu o cârpă ușor unsă.Pește la grătar timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Ingrediente

5chilis de pasăre verde, amestecat într-o pastăchilis de pasăre verde, amestecat într-o pastă45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăchilis de pasăre verde, amestecat într-o pastăchilis de pasăre verde, amestecat într-o pastă57Nuci de orice fel (tocate)Brânză Amul (o marcă populară indiană de brânză Cheddar procesată vegetariană)Brânză Amul (o marcă populară indiană de brânză Cheddar procesată vegetariană)28Nuci de orice fel (tocate)cilantro, amestecat într-o pastăcilantro, amestecat într-o pastă45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăcilantro, amestecat într-o pastăcilantro, amestecat într-o pastă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2-3 linguri patrunjel tocat2-3 linguri patrunjel tocat45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată2-3 linguri patrunjel tocat2-3 linguri patrunjel tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pastă de ghimbirpastă de ghimbir45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpastă de ghimbirpastă de ghimbir11 kilogram de dovlecel,chimen măcinatchimen măcinat45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăchimen măcinatchimen măcinat11 kilogram de dovlecel,fenicul măcinatfenicul măcinat45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăfenicul măcinatfenicul măcinat14Nuci de orice fel (tocate)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită907Nuci de orice fel (tocate)mahi mahimahi mahi45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatămahi mahimahi mahi28Nuci de orice fel (tocate)uleiulei45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăuleiulei1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată(tub mare)(tub mare)45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare dupa gustsare dupa gust4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriambalați prajitura congelată strat de vanilieambalați prajitura congelată strat de vanilie45Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăambalați prajitura congelată strat de vanilieambalați prajitura congelată strat de vanilie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții45
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista