Rețeta de pește Tikka Kebab rețetă ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 20 minute. O porție conține 317 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 7,15 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de chimen măcinat, chilis de pasăre, chilis de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Food Republic. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tikka de pește , cum se face tikkan de pește în cuptor, Rețetă Tikka de somon (cu iaurt de castraveți), și Rețetă De Plăcintă Cu Pește.
Instrucțiuni
1
Notă: iaurtul necesită o pregătire în avans de 12 ore, așa că începeți cu o zi înainte de a intenționa să serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Așezați iaurtul în pânză de brânză și suspendați peste castron; refrigerați peste noapte. Apăsați și aruncați lichidul; cașul de iaurt rămas trebuie să fie umed și solid.Frământați iaurtul și brânza într-un paste.In un robot de bucătărie, amestecați cilantro și chilis într-un paste.In într-un castron, adăugați amestecul de iaurt/brânză, condimente măcinate, ghimbir, usturoi, suc de lămâie, coriandru și pastă de chili și ulei, amestecați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați pește și marinați la frigider timp de 3 ore.Preîncălziți grătarul timp de 15 minute, apoi coborâți la flacără medie.Condimentați grătarul cu o cârpă ușor unsă.Pește la grătar timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.