Rețetă De Fasole Picantă Și Pepperoni Pe Pâine Prăjită Cu Ouă Prăjite

Fasolea picantă și Pepperoni pe pâine prăjită cu Rețetă de ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 631 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, unt, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Lox Și Ouă Pe Rețetă Rustică De Pâine Prăjită, Rețetă de fasole largă pe pâine prăjită (cu mazăre zdrobită), și Rețetă de cartofi prăjiți și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o cratiță medie antiaderentă pe aragaz și puneți focul la minim.
Adăugați pepperoni și gătiți câteva minute. Odată ce grăsimea începe să se topească din cârnați, adăugați usturoiul și ardeiul iute, urmate de fasole. Amestecați bine amestecul înainte de a adăuga roșiile. Dacă aveți roșii cherry proaspete sau roșii tocate mai mari care trebuie consumate, aruncați-le acum. Se condimentează cu sare și piper. Gustați pentru a verifica dacă tocanita este puțin tartă și, dacă este, Adăugați un vârf de zahăr și gătiți timp de 10 minute la foc mic în timp ce gătiți ouăle și prăjiți bread.To prăjiți ouăle, într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul, crăpați ouăle și gătiți la foc mediu până când albul este setat, dar gălbenușul este încă curgător, 4 până la 5 minute.Prăjiți pâinea, ungeți-o și împărțiți-o între două farfurii.Împărțiți fasolea în mod egal peste feliile de pâine prăjită. Completați fiecare porție de fasole cu un ou, cu partea însorită în sus.Dacă îl aveți, adăugați un vârf mic de chimen și sare în vârful fiecărui gălbenuș, apoi presărați peste niște coriandru tocat dacă doriți și serviți imediat.Bacsis: dacă nu vă bucurați de aceste fasole pe pâine prăjită, dar vă place sunetul ingredientelor, de ce să nu le transformați într-o supă consistentă? Pur și simplu adăugați roșii puțin mai strecurate sau conservate și un strop (1/3 cană) de bulion de legume sau pui.
Serviți cu o lingură de smântână și niște brânză mărunțită, dacă doriți.Încercați aceste rețete cu fasole pe Food Republic: rețetă rustică de fasole toscană și supă de cârnați
Înapoi La Elementele De Bază: Rețetă De Fasole Roșie Și Orez
Rețetă De Fasole La Cuptor