Reîmprospătare cu zmeură

Reîmprospătare cu zmeură
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Raspberry Refresher ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 14 și costă 1,2 USD per porție. O porție conține 169 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet de cidru, bere de ghimbir, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Reîmprospătare cu rom Ananas-Zmeură, Reîmprospătare cu Ananas și Reîmprospătare Luau.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, zdrobiți boabele. Se amestecă zahărul, oțetul și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere; reduce caldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute. Se strecoară pentru a îndepărta semințele; pune la frigider. Chiar înainte de servire, adăugați ginger ale și apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista