Reuben Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, varză murată, muștar maro picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
2
Puneți pâinea de secară sfâșiată într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a face firimituri; combinați firimiturile de secară cu firimiturile panko într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Secară
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți tăiței și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru; Se amestecă muștarul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc, se amestecă făina până se omogenizează și se amestecă treptat laptele. Sosul se va îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Bateți 1 1/2 cană de brânză elvețiană în sos, amestecând până când brânza s-a topit și sosul este neted. Amestecați varza murată cu aproximativ 1 lingură de suc rezervat și carne de vită cornată în sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Brânză Elvețiană
Carne De Vită
Varză Acră
Brânză
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Transferați tăiței gătite în vasul de caserolă pregătit și turnați sosul; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
9
Presărați restul de 1 1/2 cană de brânză elvețiană într-un strat uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
10
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți caserola din cuptor și puneți cuptorul la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se amestecă 3 linguri de unt topit în secară rezervată și firimituri panko până se combină bine și se presară deasupra caserolei cu amestec de firimituri de secară. Reveniți la cuptor și fierbeți până când firimiturile se rumenesc, încă aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.