Reducerea Vinului Roșu
Reducerea vinului roșu este o fără gluten, primar și vegetarian sos. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de crenguță de cimbru, unt, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sfat Tri la grătar cu reducere de vin roșu, Sos de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin), și Scoici prăjite în tigaie cu reducere a vinului alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulionul de pui prăjit într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 20 de minute).
Puneți stocul într-un castron; păstrați cald.
Combinați vinul și următoarele 3 ingrediente (prin cimbru) în tigaie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 8 minute). Se amestecă stocul rezervat; întoarceți amestecul la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 7 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Se amestecă untul, 1 linguriță odată, amestecând până se topește untul. Se amestecă sare și piper.