Reducerea Vinului Roșu

Reducerea Vinului Roșu
Reducerea vinului roșu este o fără gluten, primar și vegetarian sos. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de crenguță de cimbru, unt, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sfat Tri la grătar cu reducere de vin roșu, Sos de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin), și Scoici prăjite în tigaie cu reducere a vinului alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul de pui prăjit într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți stocul într-un castron; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați vinul și următoarele 3 ingrediente (prin cimbru) în tigaie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 8 minute). Se amestecă stocul rezervat; întoarceți amestecul la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 7 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Se amestecă untul, 1 linguriță odată, amestecând până se topește untul. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista